I klinikken benytter jeg både Auriculo-terapi og medicin og vil, ved hjælp af udelukkelsesmetode, finde frem til de ømmeste punkter på øret og hermed også finde frem til hvor problemstillinger kan stamme fra. Selve behandlingen af problemområderne vil foregå med frekvenser, lys og nåle. Jeg benytter tilmed Posturologi til at vurdere og beskrive mine klienters kropsholdning og korrektion af eventuelle skævheder. (Posturologi er beskrivelsen og behandlingen af menneskets postur/stilling)

Auriculomedicin kan sagtens bruges på babyer og børn, det gør ikke ondt.

Auriculo-terapi og medicin har god effekt på akutte problemstillinger som smerter og allergi. Det kan benyttes til at minimere eller fjerne:

  • Luftvejsproblemer
  • Fordøjelsesproblemer
  • Milde hudlidelser som akne, psoreasis og eksem
  • Styrkelse af immunforsvaret
  • Hormonelle ubalnacer; barnløshed, PCO og smertefuld menstruation
  • Kredsløbssygdomme
  • Neurologiske forstyrrelser
  • Psykiske ubalncer som stress og depression.

Hvad er auriculo- og medicinterapi

Dr. Nogier fandt frem til at nogle områder på øret har en delvis respons på nåleakupunktur og begyndte derfor at tage pulsen på sine patienter, det vi kalder VAS (Vaskulært Autonomt Signal) samtidig med at han trykkede på forskellige punkter på patienternes øre. Resultat var, at forskellige punkter på øret havde forskellige udslag i VAS. VAS-pulsen er et billede af det ubevidste autonome nervesystems respons på stimulation og kan sammenlignes med en neurologisk respons (parasympatisk og sympatisk respons).

Effekt

Dr. Nogier fandt frem til, at forskellige typer væv reagerer på forskellige typer frekvenser. Det vil sige, at frekvenserne er naturlige for vores krop og derfor skaber resonans i vores system.

Da disse frekvenser er genkendelige for vores system (organisme), kan vi ved at tilføre det enkelte punkt den frekvens som den resoneres af, hjælpe kroppen tilbage til sundhed.

Punktsøgeren benyttes til at finde det nøjagtige punkt på øret, hvor kroppen har mest behov for hjælp.Frekvensmåler måler og behandler punkter med frekvenser og lys.