Jeg har været under Mias kyndige hænder, i en længere behandlingsrække. Mia udviser en dyb indre ro. Det er tydeligt hun er meget grounded i sig selv, hvilket afspejles i den gode kontakt til mig som klient, allerede efter 1 behandling. Mia udviser stor tillid og med hendes mangeårige ekspertise som sygeplejerske, var jeg meget tryg ved at lade mig behandle af hende. Mia har efter alle behandlinger taget sig god tid til samtale og har forklaret hvad hun mærkede hos mig. Dette har også været med til, at give mig en stor tryghed, men har tilmed givet mig en øget bevidsthed og “et felt” at arbejde videre med,imellem behandlingerne. Det er tydeligt, at Mia er fagligt meget kompetent, både med sin lange sygeplejefaglige baggrund, men ikke mindste med hendes dybe interesse og stærke faglighed indenfor hendes nuværende felt; Kranio-Sakral Terapi. Det har været en fornøjelse at blive behandlet af Mia. Jeg oplevede en stærk fysisk fremgang under behandlingsrækken, ligeledes oplevede jeg også, at min psykiske tilstand blev tydeligt afbalanceret af Mias kyndige og dybe Kranio-Sakral Terapeutiske behandlinger. Det er tydeligt, at Mia har en særlig evne indenfor denne behandlingsform, hendes hænder indeholder healende kræfter. Jeg kan kun give Mia mine bedste anbefalinger.

Kærligst Maibrit.

Et fantastisk sted at komme. Mia hjælper mig både med smerter, selvforståelse og accept af fortid, styrke til fremtiden samt giver mig en fantastisk ro. Elsker stedet og Mia er et fantastisk menneske og meget dygtig….

Trine

Mia bruger en behandlingsform som skaber ro omkring hende og som har hjulpet både min 14-årig søn, som spiller fodbold på eliteplan og mig selv, som er selvstændig og har rigeligt med stressfaktorer i min hverdag. Mia er et imødekommende og varmt menneske, som kan vejlede ud fra hendes faglighed som sygeplejerske og Kranio-Sakral Terapeut. Vi kan kun anbefale Mia, som kan sit håndværk.

Malte (14 år) og Rudi

Mia er en dygtig behandler. Hun er lyttende og rolig og jeg går derfra afspændt og med fornyet energi….

Joan M

Har fået fantastisk hjælp, der hjalp min datter på knap 7 år, helt af med hendes sengevæder problem….

Claudia

Jeg kan ikke helt sætte ord på hvad Mia gør, men det føles som om mit hjerte bliver større og varmere når Mia behandler mig….

Andreas 10 år

Kan absolut anbefale Mia – har været til 3 behandlinger og allerede efter 1 behandling mærkede jeg en tydelige effekt – og efter 3 behandlinger er mit problem løst 🙂 Udover at være meget dygtig er Mia utrolig sød og behagelig at være klient hos….

Pia