BIODYNAMISK KRANIO-SAKRAL TERAPI:

Når det er første gang, du skal have Kranio-Sakral Terapi, vil jeg anbefale, at du får 3 behandlinger i løbet af 1-4 uger. Dette for at få størst mulig effekt og et reelt grundlag at vurdere på, om KST kan afhjælpe dig. Det er selvfølgelig individuelt hvilken problematik man kommer med, så hvis du er i tvivl, så ring og få en uforpligtende snak.

1 x BKST behandling (ca. 60 min): 575 kr
3 x BKST behandlinger: 1550 kr

Ved køb af klippekort på 3 behandlinger, returneres pengene ikke og behandlingerne skal benyttes indenfor 1/2 år. Hvis klinikkens åbningstider, indenfor rimelighedens grænse, er skyld i at behandlingerne ikke er brugt, så kan vi tale om at udvide tidsrammen for brug af klippene.

KOMPLEMENTÆR HORMON TERAPI:

Jeg tilbyder altid en ca. 15 min uforpligtende samtale forud for din konsultation. Du kan træffe mig på mobilnummer 41613411.

Opstarts Konsultation (90 min + forberedelse): 1595 kr
Opfølgende Konsultation (60 min + forberedelse): 995 kr

Analyse og gennemgang af tilkøbte tests (60 min + forberedelse): 1295 kr

Se under “komplementær hormon terapi” hvad konsultationerne omfatter.

BETALINGSBETINGELSER:
Betaling foregår enten via mobilpay eller kontooverførsel på nedenstående:

Mobilpay: 966681
Danske Bank: reg nr: 1551 kontonr: 4020112387

Betaling for Kranio-Sakral terapi foregår umiddelbart efter behandlingen, via mobilpay eller ved kontooverførsel, så betalingen fremgår på kontoen før behandlingstiden. Betalingen for Komplementær Hormon terapi foregår tilmed via mobilpay eller kontooverførsel, dog senest 5 dage inden konsultationen.

BEKRÆFTELSE AF AFTALE:
Hvis du bestiller tid via online booking, vil du modtage en bekræftelses e-mail eller SMS via online bookingsystemet. Skulle du imod forventning ikke modtage denne, hører jeg gerne fra dig.

Komplementær Hormon Terapi kan foregå i klinikken eller online over ZOOM. Hvis du ønsker en online konsultation, så kontakt mig venligst pr. mail eller telefon, så vi kan aftale nærmere.
Når jeg har registreret din konsultationsbestilling, vil du modtage en mail med et spørgeskema, som jeg ønsker refunderet i udfyldt form – forklaring følger i mailen. Pga. dette vil det være væsentligt at bestille konsultationen min. 8-10 dage frem i tiden, så du får tid til at udfylde skemaet (og en 5 dags kostdagbog), samt refundere den, så jeg kan nå at forberede din konsultation.

AFBUD:
Bliver du forhindret i at møde op til en Kranio-Sakral behandling, vil jeg gerne modtage en SMS på mobilnummer: 53 56 34 11 senest 24 t før – ellers vil næste behandling blive tillagt et gebyr på 200 kr. (hvis dit barn eller du er blevet syg, så lad os tale om det og finde en ny tid).
En Komplementær Hormon terapi konsultation kræver lang forberedelse og et afbud skal derfor ske min. 72 timer før konsultationen, ved behov for udsættelse og ikke afbud, kan vi tale om det pr. telefon, mail eller SMS.

TAVSHEDSPLIGT:
Jeg har naturligvis tavshedspligt uanset hvilken session du kommer til.

FORCE MAJEURE:
Jeg, Mia Følbæk, forholder mig retten til at aflyse aftalen ved sygdom eller force majeure og aftale en ny tid for vores session, uden at skulle betale for andres tabte fortjeneste.

SKAL JEG MEDBRINGE NOGET?
Hvis du skal have en Kranio-Sakral behandling, da medbring gerne et rent lagen og tæppe – vi skal jo være ekstra forsigtige i disse COVID-19 tider. Jeg tørrer alle flader af og tilbyder og benytter håndsprit før og efter hver behandling. Ved ønske benytter jeg gerne mundbind. Hvis du føler dig sløj, har snue, hoster eller har feber, så kontakt mig venligt så vi kan finde en anden tid til dig.

Klinikken ligger på højre hånd i den lille røde bygning med tilhørende p-plads. Når du ankommer, så gå venligst stille or roligt ind – bank ikke på, da det forstyrer klienten før dig. Du er velkommen til at tage plads i det første rum i klinikken.

Bindevævsterapi er en behandlingsform jeg benytter mig af, som supplement til Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi. Det betyder at jeg oftest ikke vil give en fuld behandling med bindevævsterapi, men at jeg ved behov, vil kombinere de to.